NY BLOGG!!

Är mer än sjukt less på denna blogg så jag har bestämt mig för att göra en helt ny. Det kommer dock ta ett litet tag innan jag kommer igång där, men ska försöka börja blogga så snart som möjligt!Min nya blogg alltså.


Äntligen!

Har inte kunnat blogga på jättelänge då vi inte haft något internet.. Är i stugan nu och har trådlöst, men tvivlar på att internet har kommit tillbaka hemma. Får väl pasa på att blogga nudå. Min jul har varit jättebra! Har fått massor av saker jag behöver t.e.x en ny BRA och bekväm ridväst. Kommer inte ihåg vad modellen heter, får ta reda på det när jag kommer hem.
Blir här över nyår och åker hem på söndag. Storm får vila så länge och poppe blir riden av snällaste sanna :D
Min header är inte klar än, har massor av mer saker jag ska fixa, saken är den att jag inte vet så jääättemycket om allt sånt här så jag skulle vara tacksam för hjälp :)
Dåligt med bilder har jag verkligen haft. Det beror nog på att jag inte hunnit och knäppa så speciellt mycket kort, men ska försöka ta med kameran mer, som när jag ska till stallet.

Nu har jag inte mera att tilllägga, utan jag får fortsätta sitta här i min mysiga onepice (a) och tjocka mig vid TV:n. Måste bara säga att det har varit världens snöstorm idag, inte på talan om ''dagmar''.In school

Har inte haft något Internet hemma för att det var något som gick sönder. Hoppas det fixar sig idag så jag kan blogga! Är iallafall på skolan nu och har nyss sett "polarexpressen". Har typ en avslutningsdag på med film och massa.

I want to fly.. fly away

Idag var det vanlig skola till halv fyra, sedan stack jag och sanna till storm och attila. Vi red till volten och skuttade över små hinder och hade lite kul. Sedan har hela kvällen gått till att ligga i soffan och degat, haha. Nu ska jag iallafall sova med tanke på att jag ska upp tiidigt imorgon.
Imorgon har vi julfest/bal på skolan. För de får vi ledigt på onsdag, gud vad skönt! Den dagen går väl till att julpynta i stallet, rida osv.

sötfisarna attila & storm

Får se ifall jag hinner blogga imorgon, nu ska jag faktist sova!Stan

Har varit på stan idag och köpt julklappar. Så otroligt mysigt nu när det kommit mer snö! Älskar snö, ska det vara snö i huvudtaget så ska det vara mycket snö :)
Red med sanna på fm med storm, hann dock inte rida poppe eftersom jag kom hem så sent.
antar att jag börjar blogga igen då.

Sommaren..

Saknar jag den? Jorå, nog gör jag det.

Samtidigt är det supermysigt med jul, men ska det vara jul så ska det vara snö..

RSS 2.0